TOKAT ZİLE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Eğitim Kurumları Müdürler Kurulu Toplantısı Yapıldı.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Eğitim Kurumları Müdürler Kurulu Toplantısı Yapıldı.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Eğitim Kurumları Müdürler Kurulu Toplantısı zoom uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın H.Bayram POLATTİMUR başkanlığında geçen toplantıya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Fethi SAYIŞ, Faruk YILDIZ, Hasan ACABOĞA, okul ve kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda ; 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılının Genel Değerlendirmesi, 2023 Eğitim Vizyonu Kapsamında İlçemizde Yapılan Çalışmaların Değerlendirilmesi, Öğrenci Taşıma ve Yemek İşleri, Okullarda Sene Sonu İçin Yapılacak İş ve İşlemler, DYK ile İlgili İş ve İşlemlerin Görüşülmesi ve Kurs Verimliliği, EBA Portalının Etkin ve Verimli Kullanılması, Projeler ( Kop., Ahiler, Erasmus ), Sportif ve Sanatsal Faaliyetler, Pandemi Süresince Alınan Önlemler ve Sene Başında Yapılacaklar, LGS ve YKS' nin Değerlendirilmesi, İnşaat ve Onarımlar, Taşınır ( Aksalur ), Telafide Ben de Varım uygulaması konuları görüşüldü.

Toplantı Sayın POLATTİMUR'unokul müdürlerine teşekkür ve başarı dileklerini sunmasıyla ile sona erdi.

Dutlupınar Mahallesi, Amasya Cad. No 2 60400 Zile/TOKAT - 0356 317 10 17

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.