TOKAT ZİLE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014 Yılı eTwinning Ulusal Çalıştayı

           Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 18-21 Aralık 2014 tarihlerinde Antalya´da düzenlenen  eTwinning Ulusal Çalıştayında  Tokat ilini “Big Steps Towards Peace and Tolerance “isimli eTwinning projesiyle ilçemiz Fevzi Çakmak Ortaokulu temsil etti.
2014 Yılı eTwinning Ulusal Çalıştayı

            Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 18-21 Aralık 2014 tarihlerinde Antalya´da düzenlenen  eTwinning Ulusal Çalıştayında  Tokat ilini “Big Steps Towards Peace and Tolerance “isimli eTwinning projesiyle ilçemiz Fevzi Çakmak Ortaokulu temsil etti.İlçemiz Fevzi Çakmak Ortaokulunun kurucusu olduğu proje 5 farklı proje ortağı ülkede Avrupa Kalite Belgesi aldı.Ayrıca, aynı proje Portekiz’de 12-15 yaş kategorisinde en iyi proje seçilerek Portekiz Ulusal eTwinning  ödülüne layık görüldü.

            2014 Yılı Ulusal eTwinning Çalıştayında Avrupa Kalite Belgesi alan proje sahibi öğretmenler ödüllendirildi. Bu seneki çalıştayda daha önce proje yapmış öğretmenler ve yeni başlayan öğretmenlerin kaynaştırılması amaçlandı. Avrupa Kalite Etiketi alma başarısı gösteren  öğretmenler  kendi projelerini stant kurup tanıttı ve eTwinning’e yeni başlayan öğretmenlerle deneyimlerini paylaştılar. Proje tanıtım stantlarının da hazırlandığı çalıştayda,etwinning portalı,yeni twinspace, web teknolojileri,Web 2.0 kullanımı,İnternet Etiği ve Erasmus+ programının tanıtımı yapıldı.             

            2005 yılında Avrupa Komisyonunun e-öğrenme Programının ana hareketi olarak başlatılan ülkemizde Yenilik  ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne (YEĞİTEK) bağlı olarak çalışan eTwinning Ulusal Destek Servisi  (UDS) tarafından yürütülen  eTwinning projesi, 2007 yılından bu yana Yaşam Boyu öğrenme Programına entegre edilmiş ve halan uygulanmakta olan eTwinning,Avrupa Komisyonunun  2014-2020 yıllarını kapsayan yeni programı olan Erasmus+ programının  bir parçasıdır.

 

ÇALIŞTAYÇALIŞTAY ÇALIŞTAY           ÇALIŞTAYÇALIŞTAYÇALIŞTAYÇALIŞTAY

Dutlupınar Mahallesi, Amasya Cad. No 2 60400 Zile/TOKAT - 0356 317 10 17

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.